PR materijali za SASO 2021. – za objavu


1. Tekst


Download teksta u .doc formatu: link


1.1. Naslov za glavni tekst


Nobel Water Systems – sinonim za filtraciju i omekšavanje vode u Hrvatskoj


1.2. Glavni tekst (max. cca. 1800 znakova s razmacima)


Nobel Water Systems sinonim je za najsuvremenije tehnologije filtracije i omekšavanja vode u Hrvatskoj – za kućanstva, poslovne i industrijske potrebe. Pružamo kompleksnu uslugu na području cijele Hrvatske – široko stručno znanje pri projektiranju, specijalizirana riješenja za individualne zahtjeve, dugoročno iskustvo u području izvedbe i servisa, tehnološko savjetovanje – samo su neke od vrijednosti koje nudimo.

Na ovogodišnjem SASO sajmu ponosno po prvi puta predstavljamo ultimativno riješenje industrijskog omekšavanja vode – serije 5000, iznimno visokog kapaciteta.

Problematika tretiranja vodoopskrbne vode za piće i konzumaciju (kao i vode iz vlastitog izvora!) za nas je ne samo posao, već i osobna briga. Upoznajte naše inovativne kompaktne i prekrasno dizajnirane uređaje za kućanstva i poslovne prostore, koji filtriraju vodu tehnologijom reverzne osmoze (R.O.) i time proizvode najsavršeniju moguću čistu vodu za piće.

Zavirite ispod kućišta uređaja i doznajte kako izgleda proces R.O. filtracije u stvarnom vremenu, u našim popularnim dispenzerima s podesivom temperaturom – prijenosni stolni uređaj ‘Nobel Office‘, te uređaji visokog kapaciteta ‘STAR‘ (stolni model) i ‘STAR Business‘ (samostojeći model) koji u potpunosti ukidaju potrebu za aparate s plastičnim galonima.

Naravno, posjetiteljima nudimo i promotivne artikle koji inovacijom u dizajnu riješavaju problem onečišćene vode u svojoj iznimno maloj formi – prekrasne filtracijske bočice i vrčevi ‘Dafi’ te filtracijske ručke za tuš.

Bez obzira na prepreke koje nam je protekla godina svima donijela, nastavili smo još većim intenzitetom pratiti inovacije kako bi Vam ponudili posljednje u tehnologiji pročišćavanja vode. Posjetite nas na sajmu SASO 2021. – veseli nas vidjeti Vas i podijeliti s Vama naše 20-godišnje iskustvo i stručno znanje uživo!

www.filteri.com.hr | info@filteri.com.hr | +385 1 777 8662


1.3. Najavni tekst (skraćeno za Facebook objavu)


Nobel Water Systems – najsuvremenije tehnologije filtracije i omekšavanja vode u Hrvatskoj – za kućanstva, poslovne i industrijske potrebe. 20-godišnje iskustvo, stručno znanje i logistika, široka paleta uređaja. Jednostavno, poput čaše vode. Veselimo se Vašoj posjeti na sajmu SASO 2021.!

[url link do blog post objave na web stranici www.sasofair.com]


2. Vizuali


2.1. naslovni vizual (800 x 400 px)

Download vizuala (2000 px): link

Download vizuala u manjoj rezoluciji (800 px): link


2.2. ostali prateći vizuali


2.2.1. vizual ‘Industrijski omekšivač iz serije 5000

Download vizuala (2000 px): link

Download vizuala u manjoj rezoluciji (800 px): link


2.2.2. vizual ‘uređaj Nobel Office’

Download vizuala (2000 px): link

Download vizuala u manjoj rezoluciji (800 px): link


2.2.3. vizual ‘uređaj Star + uređaj Star Business’

Download vizuala (2000 px): link

Download vizuala u manjoj rezoluciji (800 px): link


Live primjeri postojećih PR objava za druge tvrtke:
Facebook: https://www.facebook.com/Sajam-Split-508583982631855/
Web: https://www.sasofair.com/predstavljanje-izlagaca/