CRISTALLE REDOX. Upoznajte alkalnu vodu. Sigurna od virusa. Sigurna od teških metala.

Suvremeni sustav filtriranja vode.
Osmotska voda i alkalna ionizirana voda, uvijek na dohvat ruke.

Sustav filtriranja vode Cristalle Redox proizvodi dvije vrste vode, s izvanrednim dobrobitima za zdravlje:

 • savršeno čistu osmotsku vodu, te
 • ioniziranu vodu.

Eliminira viruse, bakterije i teške metale iz vode koju pijete, svaki dan. Bez kupovine plastičnih boca s vodom. Savršeno zdrava voda na dohvat ruke u bilo kojem trenutku.

Spremnik za vodu unutar kompaktnog kućišta:

Za razliku od tradicionalnih RO (Reverse osmosis) uređaja, gdje je spremnik za vodu izdvojen kao zaseban element, CRISTALLE REDOX sadrži 2 spremnika unutar kućišta uređaja s kapacitetom filtriranja cca 380l/24h

Što je savršeno čista osmotska voda?

Pojednostavljeni prikaz procesa osmoze vode.

OSMOZA je prirodni proces koji se dešava u svakom živom organizmu. Svaka stanica okružena je posebnom membranom, kroz koju prolazi samo najbolje i najnužnije. Pijenjem osmotske vode podržavate rad vašeg tijela i pružate mu ono najbolje.

Ultra čistu osmotsku vodu proizvodi posebna polupropusna membrana koja iz vode odvaja sve nečistoće. Nečistoće se usmjeravaju u kanalizacijski sustav, dok je čista voda namijenjena potrošnji (za piće, kuhanje i sl.)

Ova metoda filtracije jedna je od najpopularnijih i najučinkovitijih na svijetu. Procjenjuje se da preko 300 milijuna ljudi u svijetu koristi vodu filtriranu ovom metodom.

Što je alkalna ionizirana voda?

Ljestvica zakiseljenosti/lužnatosti (alkalnosti) svojstava prehrambenih proizvoda unešenih u organizam

To je voda s najkvalitetnijim, ionizirajućim i mineralizirajućim svojstvima. Sadrži negativan redoks potencijal koji ju čini snažnim antioksidantom.

Pijenje alkalne vode je najvažnija stvar koju možete učiniti za svoje zdravlje i njegovu dobrobit.

Takva je voda snažan antioksidans, koji tijelu pruža ogromne količine kisika, a time i mnogo energije. Alkalna voda s optimalnom razinom pH i niskom (negativnom) ORP razinom izliječit će većinu bolesti koje su posljedica loše prehrane i drugih zdravstvenih problema u tijelu – uključujući one bolesti koje medicina klasificira kao ‘cjeloživotne’.

Alkalna voda neutralizira kiseline u cijelom tijelu. Budući da su naša tijela vrlo zakiseljena jer svakodnevno u organizam unosimo proizvode koji pojačavaju kiselost, poput prerađene hrane (čak i u povrću i voću proizvedenom na bazi gnojiva) – trebamo neku vrstu ekvivalenta – nešto što će vratiti kiselinsko-alkalnu ravnotežu našeg tijela. Kiseline su osnova svih oboljenja pa nema terapije koja bi bila razumnija nego neutralizacija tih kiselina. Zdravlje je upravo stanje ravnoteže (homeostaze), koja omogućava ispravno funkcioniranje organizma i, što je zanimljivo, također ima značajan utjecaj na mozak i naše emocije.

Briga o zdravlju nikada nije bila tako jednostavna. Pomislite: danas ste voda koju ste jučer popili. Vaš mozak, srce i svi organi – čitavi vi – u prosjeku 75% vode koju pijete svaki dan!

Kako izgleda proces filtracije reverznom osmozom (RO) unutar uređaja?

Za dobivanje vrhunski kvalitetne RO vode, uređaj Cristalle Redox koristi sustav modernih linijskih uložaka/filtera, čime voda iz vodovoda prolazi kroz pet faza filtracije:

 1. Predfilter – 5 mikrona GW-PS5-L25-Q
 2. GW-GAC-L25-Q uložak s aktivnim ugljenom visokih performansi
 3. Uložak za rafiniranje1 mikron GW-PS1-L25-Q
 4. Osmotska membrana GW 100 gpd
 5. Biocera – antioksidativni alkalni uložak

Kako uređaj postiže alkalnu vodu?

Za dobivanje te jedinstvene vode uređaj CRISTALLE REDOX koristi patentiranu tehnologiju korejske tvrtke BIOCERA.

Biocera je patentirana antioksidativna alkalizirajuća tehnologija iz Južne Koreje. Oxy Antioxidant alkalizirajući uložak smanjuje ORP (oksidacijsko redukcijski potencijal) vode (max. do 600 mV), povećava pH (od približno 9,5-8) – ovisno o kvaliteti vode i protoku.

Jedini proizvod ove vrste na tržištu, BIOCERA uložak proizvodi antioksidativnu vodu u stvarnom vremenu, u trenutku dok protječe kroz sustav, s tako visokim parametrima, čak i kod osmotske vode.

BIOCERA ulošci

Značajke doprinosa BIOCERA alkalnog antioksidansa:

 • Uklanja kiselinski otpad i toksine iz tijela na staničnoj razini
 • Pruža esencijalne minerale, kao što su kalcij, kalij, natrij i magnezij, poboljšanje zdravlja i ubrzanje metabolizma u tijelu
 • Mali klasteri vode (51.497 Hz) hidriraju tijelo do 3 puta brže
 • Učinkovitiji u apsorpciji od standardne demineralizirane vode
 • Učinkovito poboljšava apsorpciju minerala
 • Promovira opće blagostanje balansirajući tijelo
 • Sprječava dijabetes, rak, hipertenziju i druge bolesti uklanjanjem štetnih oblika aktivnog kisika (slobodni radikali)
 • Poboljšava okus vode
 • Povećava pH i smanjuje ORP (Ref. ORP = oksidacijsko redukcijski potencijal)

Uštedite pri kupovini vode. Zaboravite na gomilanje plastičnih boca. CRISTALLE REDOX proizvodi savršeno čistu alkalnu vodu u svakom trenutku, isti tren.

Prednosti uređaja Cristalle Redox

filteri za vodu | Nobel Cristalle Redox
Cristalle Redox
 • Apsolutno najviša kvaliteta dobivene vode
 • Kompaktno kućište pogodno je za ugradnju i uporabu
 • Niski operativni troškovi
 • Rad bez zvuka
 • Estetska slavina s keramičkim ventilima za čistu vodu
 • Jedinstveni dizajn
 • Ventilirano kućište (bez utjecaja rose na žice)
 • Visoka učinkovitost – do 380 litara dnevno
 • Sigurne veze uz uporabu brzih spojnica nove generacije

Uvijek čista i zdrava voda u Vašem domu. Sigurnost i kvaliteta
uz vrhunsku tehnologiju.

Kompaktan dizajn:

Zahvaljujući kompaktnom kućištu, uređaj nije samo jednostavan za ugradnju, već i za svakodnevnu uporabu. Sve komponente su skrivene u estetskom interijeru, a filter ulošci vrlo su lako dostupni nakon skidanja bočne ploče. Ovo rješenje čini uređaj uvijek čistim, a u ormariću ispod sudopera nema niti jednog kabela i žica.

Ukupna sigurnost

Uređaj ima senzor protiv poplave koji se aktivira kada se voda pojavi izvan filtarskog sustava. Senzor odmah prekida dovod vode u sustav filtriranja, tako da kuhinjski ormarić ne može poplaviti.

Sustavi za pročišćavanje vode tvrtke Nobel Water Systems jedini su na tržištu opremljeni ventilom za sprječavanje onečišćenja koji sprječava povratni tok kontaminirane vode iz kanalizacijskog sustava. Tako možete biti sigurni da će vaš sustav za filtriranje vode biti potpuno siguran čak i kada dođe do začepljenja ili otkaza vodovoda – prljava voda zajedno s bakterijama ne može se vratiti u sustav filtriranja.

Održavanje

‘Quick Twist’ sustav zamjene
uložak Q-tip

Jednostavna zamjena spremnika samo dva puta godišnje. Ovaj model koristi patrone tipa Q (Quick-Twist), što znači da imaju ugrađene brze priključke za jednostavnu zamjenu. Nema potrebe za upotrebom brtvila, teflonskih traka itd.

Odaberite najbolju metodu filtriranja s punim jamstvom kvalitete vode. Uređaj CRISTALLE REDOX proizvodi dvije vrste vode s izvanrednim dobrobitima za zdravlje.

Dimenzije uređaja (visina x širina x dužina): 39 cm x 23 cm x 46 cm
Minimalna temperatura ulazne vode: 5° C
Maksimalna temperatura vode: 40° C
Minimalni/maksimalni tlak: 2,8 bara / 6,0 bara
Kapacitet: do 380 l dnevno (ovisno o kvaliteti vode)
Membrana: 100 GPD.
Spremnik vode: ugrađen unutar sustava, ukupnog kapaciteta 2,4 l
Priključak za vodu: 1/2″ ili 3/8″

Uređaj ne zahtijeva električno napajanje. Uređaj zahtijeva priključak na kanalizacijski sustav – u kompletu je uključena brza stezaljka za montažu. Ugradnja uređaja ne zahtijeva preinake vodovodnog ili kanalizacijskog sustava u kuhinji.