Nobel Water Systems na 24. međunarodnom sajmu SASO, Split, 10.-13.11. 2021.

Nobel Water Systems – sinonim za filtraciju i omekšavanje vode u Hrvatskoj

Nobel Water Systems sinonim je za najsuvremenije tehnologije filtracije i omekšavanja vode u Hrvatskoj – za kućanstva, poslovne i industrijske potrebe. Pružamo kompleksnu uslugu na području cijele Hrvatske – široko stručno znanje pri projektiranju, specijalizirana riješenja za individualne zahtjeve, dugoročno iskustvo u području izvedbe i servisa, tehnološko savjetovanje – samo su neke od vrijednosti koje nudimo.

Na ovogodišnjem SASO sajmu ponosno po prvi puta predstavljamo ultimativno riješenje industrijskog omekšavanja vodeserije 5000, iznimno visokog kapaciteta.

Industrijski omekšivač iz serije 5000

Problematika tretiranja vodoopskrbne vode za piće i konzumaciju (kao i vode iz vlastitog izvora!) za nas je ne samo posao, već i osobna briga. Upoznajte naše inovativne kompaktne i prekrasno dizajnirane uređaje za kućanstva i poslovne prostore, koji filtriraju vodu tehnologijom reverzne osmoze (R.O.) i time proizvode najsavršeniju moguću čistu vodu za piće.

Zavirite ispod kućišta uređaja i doznajte kako izgleda proces R.O. filtracije u stvarnom vremenu, u našim popularnim dispenzerima s podesivom temperaturom – prijenosni stolni uređaj ‘Nobel Office‘, te uređaji visokog kapaciteta ‘STAR‘ (stolni model) i ‘STAR Business‘ (samostojeći model) koji u potpunosti ukidaju potrebu za aparate s plastičnim galonima.

Nobel Office – jedinstveni kompaktni prijenosni R.O. filter za vodu, bez potrebe za vodovodnom instalacijom
Dispenzeri STAR i STAR Business – filtriraju vodu iz vodovodne mreže R.O. metodom, idealno riješenje za poslovne i javne prostore. Zaboravite na plastične galone!

Naravno, posjetiteljima nudimo i promotivne artikle koji inovacijom u dizajnu riješavaju problem onečišćene vode u svojoj iznimno maloj formi – prekrasne filtracijske bočice i vrčevi ‘Dafi’ te filtracijske ručke za tuš.

Bez obzira na prepreke koje nam je protekla godina svima donijela, nastavili smo još većim intenzitetom pratiti inovacije kako bi Vam ponudili posljednje u tehnologiji pročišćavanja vode. Posjetite nas na sajmu SASO 2021. – veseli nas vidjeti Vas i podijeliti s Vama naše 20-godišnje iskustvo i stručno znanje uživo!

www.filteri.com.hr | info@filteri.com.hr | +385 1 777 8662