EXCELLENTE 800. Snažna proizvodnja savršeno čiste vode. Bez spremnika, bez stajaće vode.

Iznimno kompaktna reverzna osmoza s izravnim protokom s visokom proizvodnjom (800 GPD) čiste vode. Nema stajaće vode u spremniku. Voda je savršeno filtrirana u trenutku dok teče iz slavine.

EXCELLENTE 800 je kompaktni 5-stupanjski “Direct Flow” ugradbeni sustav za pročišćavanje vode za piće najnovije generacije, jedini takve vrste u Hrvatskoj. Za vrhunsku kvalitetu filtriranja uređaj koristi 2 RO membrane.

Veliki protok vode. Kapacitet filtriranja: 100-120 l/h

Zauzima minimalan prostor. Kompaktno kućište malih dimenzija čini uređaj praktičnim za održavanje i vrlo komotnu ugradnju bilo gdje u kuhinji, čak i u polegnutom položaju, primjerice sakriveno ispod ukrasnih letvica kuhinjskih elemenata.

Za razliku od tradicionalnih uređaja filtracije reverznom osmozom, uređaj EXCELLENTE 800 ne posjeduje tank za vodu koji bi inače zauzimao dodatni prostor. Tank za vodu nije niti potreban! EXCELLENTE 800 jedini je RO uređaj u Hrvatskoj u kojem se filtracija vode iz vodovoda dešava DIREKTNO dok voda prolazi kroz uređaj i slavinu, u stvarnom vremenu prilikom ispuštanja vode iz slavine!

Što je to “DIRECT FLOW” sustav?

“Direct Flow” je sustav obrnute osmoze koji filtrira vodu u stvarnom vremenu. Nobel Water Systems je ekskluzivni distributer “Direct Flow” sustava za filtraciju vode u Hrvatskoj.

Bez spremnika za vodu.

Nema stajaće vode.

Voda se temeljito filtrira instantno – čim otvorite slavinu. Sustav uvijek koristi isključivo protočnu vodu.

Potpuno čista filtrirana voda izlazi iz Vaše slavine, u istom trenutku dok je pustite iz vodovoda.

Uštedite pri kupovini vode. Zaboravite na gomilanje plastičnih boca. ELITE 800 proizvodi savršeno čistu vodu za piće u svakom trenutku, isti tren.

Kako Excellente 800 proizvodi filtriranu vodu?

Za razliku od tradicionalnih RO (Reverse osmosis) uređaja, gdje je spremnik za vodu izdvojen kao zaseban element, EXCELLENTE 800 direktno proizvodi filtriranu vodu u trenutku dok ispuštate vodu iz slavine. Voda iz vodovoda prolazi kroz čak 6 uložaka za vrhunsku kvalitetu vode:

Set uložaka koji čine sustav uređaja EXCELLENTE 800
 • GW-PS5-L25 (5 mikrona)
 • GW-GAC-L25-Q – uložak s aktivnim ugljenom visokih performansi
 • GW-PS1-L25 – uložak za rafiniranje (1 mikron)
 • GW 400 GPD – osmotska membrana (x2)
 • GW-cCA-L2 – inline aktivni ugljen

Kompaktan dizajn:

Zahvaljujući kompaktnom kućištu, uređaj nije samo jednostavan za ugradnju, već i za svakodnevnu uporabu. Sve komponente skrivene su u estetskom interijeru, a filter ulošci vrlo su lako dostupni nakon skidanja bočne ploče. Ovo rješenje čini uređaj uvijek čistim, a u ormariću ispod sudopera nema niti jednog kabela ni žica.

Što je savršeno čista osmotska voda?

Pojednostavljeni prikaz procesa osmoze vode.

Osmoza je prirodni proces koji se dešava u svakom živom organizmu. Svaka stanica okružena je posebnom membranom, kroz koju prolazi samo najbolje i najnužnije. Pijenjem osmotske vode podržavate rad vašeg tijela i pružate mu ono najbolje.

Ultra čistu osmotsku vodu proizvodi posebna polupropusna membrana koja iz vode odvaja sve nečistoće. Nečistoće se usmjeravaju u kanalizacijski sustav, dok je čista voda namijenjena potrošnji (za piće, kuhanje i sl.)

Ova metoda filtracije jedna je od najpopularnijih i najučinkovitijih na svijetu. Procjenjuje se da preko 300 milijuna ljudi u svijetu koristi vodu filtriranu ovom metodom.

Briga o zdravlju nikada nije bila tako jednostavna. Pomislite: danas ste voda koju ste jučer popili. Vaš mozak, srce i svi organi – čitavi vi – u prosjeku 75% vode koju pijete svaki dan!

Prednosti uređaja EXCELLENTE 800

 • Visoka kvaliteta dobivene vode
 • Kompaktno kućište pogodno za ugradnju, u bilo kojem položaju.
 • DIRECT FLOW sustav
 • Bez tanka za vodu, bez dodatnog zauzimanja prostora
 • Niski operativni troškovi
 • Estetska slavina s keramičkim ventilima za čistu vodu
 • Jedinstveni dizajn
 • Visoka učinkovitost – proizvodi do 120 l/h
LCD zaslon prikazuje stanje zamjenjivih filter uložaka

Uvijek čista i zdrava voda u Vašem domu. Sigurnost i kvaliteta
uz vrhunsku tehnologiju.

Ukupna sigurnost

Uređaj ima senzor protiv poplave koji se aktivira kada se voda pojavi izvan filtarskog sustava. Senzor odmah prekida dovod vode u sustav filtriranja, tako da kuhinjski ormarić ne može poplaviti.

Sustavi za pročišćavanje vode tvrtke Nobel Water Systems jedini su na tržištu opremljeni ventilom za sprječavanje onečišćenja koji sprječava povratni tok kontaminirane vode iz kanalizacijskog sustava. Tako možete biti sigurni da će vaš sustav za filtriranje vode biti potpuno siguran čak i kada dođe do začepljenja ili otkaza vodovoda – prljava voda zajedno s bakterijama ne može se vratiti u sustav filtriranja.

Dodatna oprema

U setu se nalazi najbolja dvostruka slavina na tržištu izrađena od INOX čelika. Profesionalni proizvod koji će izvrsno izgledati u vašoj kuhinji!

Slavina za filtriranu vodu jedan je od najosjetljivijih proizvoda – koristi se svakodnevno mnogo puta. Nehrđajući čelik s keramičkim ventilima jamči ne samo visoku estetiku i kvalitetu proizvoda, već i čistoću vode koja se izljeva.

Cijevi za priključak i ostali pribor za brzu i jednostavnu instalaciju sa uputama za uporabu dolaze uz uređaj.

Dimenzije uređaja (visina x širina x dubina): 41 cm x 19 cm x 37 cm
Minimalna temperatura ulazne vode: 5° C
Maksimalna temperatura vode: 35° C
Radni tlak: 1-3 bara
Napajanje: 220 – 48V DC
Pumpa: HF-45L
TDS ulaz: 1.000 ppm.