Ne samo novo. Bolje.

Visoka razina kvalitete filtracije Nobel uređaja je standard koji nam je oduvijek bio, i ostati će, na prvom mjestu. Što čini najnoviju generaciju NOBEL uređaja za filtraciju vode još boljima za korisnike? Predstavljamo Vam uvjerljivo najmodernije pročišćivače pitke vode trenutno na hrvatskom tržištu – Cristalle Redox, Elite 800 i RO Pad.

Staro za NOVO: zamijenite svoj stari NOBEL uređaj za uređaj nove generacije i ostvarite 20% manju cijenu novog uređaja.

Kompaktan dizajn

NOBEL uređaje nove generacije Cristalle Redox, Elite 800 i RO Pad odlikuje potpuno novi i suvremeni dizajn.

Kompaktno kućište malih dimenzija čini uređaje praktičnim za održavanje i vrlo komotnu ugradnju bilo gdje u kuhinji, čak i u polegnutom položaju, primjerice sakriveno ispod ukrasnih letvica kuhinjskih elemenata.

Koju tehnologiju filtracije vode donosi nova generacija NOBEL uređaja?

Kako bismo nagradili dugogodišnju vjernost naših korisnika darujemo popust od 20% na zamjenu Vašeg starog Nobel uređaja za bilo koji novi Nobel uređaj iz potpuno nove generacije najsuvremenijih pročišćivača pitke vode trenutno na tržištu – RO filteri za vodu Cristalle Redox te DIRECT FLOW uređaji Elite 800 i RO Pad.

Razlika između DIRECT FLOW uređaja i RO uređaja sa zasebnim spremnikom vode:

“DIRECT FLOW” je sustav obrnute osmoze koji filtrira vodu u stvarnom vremenu, odmah prilikom otvaranja slavine!

Za razliku od tradicionalnih sustava reverzne osmoze (RO), DIRECT FLOW sustav ne zahtijeva tank za vodu, odnosno privremeno skladištenje filtrirane vode u odvojenom spremniku, stoga nema dodatnog zauzimanja prostora. Kvaliteta i učinkovitost proizvedene vode viši su nego ikad do sada, a zbog svog jedinstvenog dizajna, Direct Flow sustavi pogodni su za ugradnju u bilo kojem, čak i ležećem, položaju.

Nobel Water Systems ekskluzivni je distributer “Direct Flow” sustava za filtraciju vode u Hrvatskoj.

Uštedite pri kupovini vode. Zaboravite na gomilanje plastičnih boca. Direct Flow sustavi ELITE 800 i RO Pad proizvode savršeno čistu vodu za piće u svakom trenutku, isti tren.

Bez spremnika za vodu. Voda se temeljito filtrira instantno – čim otvorite slavinu. Sustav uvijek koristi isključivo protočnu vodu.
Nema stajaće vode. Potpuno čista filtrirana voda izlazi iz Vaše slavine, u istom trenutku dok je pustite iz vodovoda.

Samostalno održavanje. Bez troškova, bez potrebe za stručnom pomoći.

‘Quick Twist’ sustav zamjene
uložak Q-tip

Iznimno jednostavna, brza i sigurna zamjena uložaka.

Zaboravite brtvila, teflonske trake i dodatni alat.
Zahvaljujući Q tipu uložaka (Quick-Twist), odnosno linearnim ulošcima s ugrađenim brzim priključcima, zamjena uložaka nikad nije bila jednostavnija.

Uvijek čista i zdrava voda u Vašem domu.
Sigurnost i kvaliteta uz vrhunsku tehnologiju.

Sigurnost je standard. WATER STOP senzor protiv poplave

Uređaj ima senzor protiv poplave koji se aktivira kada se voda pojavi izvan filtarskog sustava. Senzor odmah prekida dovod vode u sustav filtriranja, tako da kuhinjski ormarić ne može poplaviti.

Sustavi za pročišćavanje vode tvrtke Nobel Water Systems jedini su na tržištu opremljeni ventilom za sprječavanje onečišćenja koji sprječava povratni tok kontaminirane vode iz kanalizacijskog sustava. Tako možete biti sigurni da će vaš sustav za filtriranje vode biti potpuno siguran čak i kada dođe do začepljenja ili otkaza vodovoda – prljava voda zajedno s bakterijama ne može se vratiti u sustav filtriranja.

Sterilno pakiranje

Sterilno pakiranje i način izmjene uložaka osiguravaju vrhunski standard higijenskih uvjeta prilikom korištenja, zamjene uložaka i održavanja uređaja.

Nobel sustavi za filtriranje vode.
ZDRAVA I ČISTA VODA – Vaš i naš izbor.

Zamijenite svoj stari NOBEL uređaj za novi Nobel Cristalle Redox, ELITE 800 ili RO Pad uz 20% popusta. Javite nam se već danas, ili nas zapratite na našoj Facebook stranici za dodatne informacije i novosti.