Pronađite nas u časopisu Hausbau

Ugledni magazin Hausbau koji se bavi arhitekturom, savjetima i idejama za gradnju i uređenje posvetio je prostor iznimno važnoj temi uštede i obrade vode koju konzumiramo i koristimo za kućanstvo.

Na 40. stranici izdanja br. 111 (siječanj/veljača 2020) obrađene su detaljne informacije koje obrađuju ovu sve važniju problematiku suvremenog doba.

Časopis HAUSBAU prezentira moderne i energetski učinkovite projekte obiteljskih kuća, domaćih i stranih arhitekata, građenih u različitim sistemima gradnje. Vrhunske fotografije interijera i eksterijera, opis projekta i prezentacija karakteristika te tlocrti idejno su polazište čitateljima za realizaciju vlastitih projekata.

Kako ne bi sve ostalo samo na idejama, u popularno-stručnim člancima čitatelji mogu pronaći savjete i informacije o različitim proizvodima, sustavima i tehnologijama koji se koriste kod građenja i uređenja.

Nisu izostavljeni ni interijeri pa u svakom broju uredništvo Hausbau magazina odabire ideje za uređenje, predstavlja nove proizvode i trendove.

Prolistajte editorijal o problematici pročišćavanja i uštede vode iz Hausbau izdanja za siječanj/veljaču 2020. klikom na sliku u nastavku:

Članak ‘Ušteda vode’, Hausbau (01/02. 2020.)

Hausbau. Najbolji europski časopis o građenju, uređenju i opremanju doma. Više o časopisu možete pronaći na adresi hausbau.hr.